Tandarts Gorinchem

Tandarts Gorinchem heeft alle tandheelkunde onder 1 dak en is gespecialiseerd is in het behandelen van angstige patienten, het plaatsen van implantaten, algemene tandheelkunde en het vervaardigen van kunstgebit, waaronder het klikgebit.

Tandarts Gorinchem is de enige narcosetandarts van Gorinchem. Nooit meer bang dus voor de tandarts. In een gemoedelijke huiselijke sfeer wij mondonderzoek. In begrijpelijke taal leggen dan uit wat de bevindingen zijn. Tenslotte zal in samenspraak een beslissing worden genomen.

Wilt u niet steeds weer door een andere tandarts of lager geschoold personeel behandeld worden, dan kunt u bij ons terecht. Wordt u steeds weer verwezen naar iemand anders ook al is het in hetzelfde pand? Bij tandarts Gorinchem is de benadering persoonlijk en in een huiselijke sfeer.

Tandarts Gorinchem werkt met de modernste apparatuur waaronder een CT-scan en staan gerant voor kwaliteit. Ook zijn wij innovatief. Als enige ter wereld doen wij met een speciale mondcamera de tandartscontrole op afstand. Zo kan van huis uit de tandartscontrole worden gedaan. Naast telefonisch contact ook bereikbaar via de webcam en videochat op onze site. Wilt u vrijblijvend meer informatie of behoefte aan een tweede mening neem dan gerust contact op. Wij werken ook in de avond en in het weekend.