Tandarts Hank

Gaat u naar de tandarts en heeft u het gevoel terecht te komen in een ziekenhuis met lange gangen, vreemde gezichten die steeds weer iets doen in uw mond? Bij tandarts Hank gevestigd in Gorinchem wordt u behandeld in een persoonlijke huiselijke sfeer. Wij hebben alle tandheelkunde onder 1 dak.

Tandarts Hank heeft een regiofunctie en is de narcosetandarts van het mooie dorp Hank aan de A27, gespecialiseerd in het behandelen van angstige patienten. Daarnaast richten wij ons op de implantologie, het maken van kunstgebit en klikgebit.

Tandarts Hank werkt met de modernste apparatuur waaronder een CT-scan. Als enige ter wereld doen wij met een speciale mondcamera de tandartscontrole bij u thuis. Via de computer en een speciale mondcamera. U hoeft bij ons dus minder vaak naar onze kliniek te komen. Naast telefonisch contact ook bereikbaar via de webcam en videochat op onze site. Wilt u vrijblijvend meer informatie of behoefte aan een tweede mening neem dan gerust contact op. Wij werken ook in de avond en in het weekend.